Nogomet

Lenglet: 'Patili smo, pojeli su nas u duelima, agresivnosti i tehnički, ali znali smo da neće izdržati'

Branimir Korać • srijeda, 09.09.2020.
Lenglet: 'Patili smo, pojeli su nas u duelima, agresivnosti i tehnički, ali znali smo da neće izdržati'

Branič Barcelone Clement Lenglet otvoreno je priznao kako je Francuska bila dobrih pola sata u problemima protiv Hrvatske, ali se ipak uspjela podići kada je Hrvatska pala...

Hrvatska je odigrala jako dobro u najvećem dijelu prvog poluvremena, ali Francuska je reagirala na kraju i došla do preokreta u samoj završnici prvog dijela. U nastavku susreta Francuska je nakon hrvatskog izjednačenja ponovno imala odgovor i upisala je pobjedu.

"Kako objasniti to što se utakmice stalno okreću na našu stranu?Ne predajemo se, tehnički smo vrlo kvalitetni, prema naprijed imamo igrače koji su sposobni stvoriti razliku i individualno i momčadski kada napadaju", kaže Clement Lenglet.

Lenglet priznaje da je Francuska imala ogromnih problema.

"Patili smo. Patili smo puno u vodnih 30-35 minuta, pojeli su nas u duelima, agresivnosti, tehnički. Čak i u tim trenucima smo se držali, spriječili raspad i čekali na naš trenutak. Znali smo da neće izdržati u tom ritmu 45 minuta, a kada su pali, bili smo spremni kazniti ih. To je ta kvaliteta francuske reprezentacije", dodaje Lenglet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!