Tenis

Duje Ajduković kroz tri seta do finala ITF turnira u Rumunjskoj

Branimir Korać • subota, 19.09.2020.
Duje Ajduković kroz tri seta do finala ITF turnira u Rumunjskoj
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Duje Ajduković prošao je u finale ITF turnira u rumunjskom Curtei de Argesu. Ajduković je u polufinalu svladao Španjolca Alexa Martija Pujolrasa...

Duje Ajduković igrat će u finalu ITF turnira u Curtei de Argesu u Rumunjskoj. Ajduković nije imao lagan posao u polufinalu, igrao je protiv Španjolca Alexa Martija Pujolrasa i nakon velike borbe prošao je u finale.

Marti Pujolras je u glavni ždrijeb ušao kroz kvalifikacije, ali je na putu do polufinala svladao i četvrtog nositelja, međutim Ajduković ga je zaustavio u polufinalu.

Hrvatski tenisač dobio je prvi set sa 7:5 da bi Španjolac na isti način odgovorio u drugom setu. Ipak treći set bio je u potpunosti na strani Ajdukovića koji je sa 6:2 došao do prolaza.

U finalu će igrati protiv Talijana Franca Agamenonea koji je bez problema svladao sedmog nositelja Vitalija Sačka iz Ukrajine. Agamenone je skoro 300 mjesta lošije plasiran od Ajdukovića i hrvatski tenisač ima veliku priliku za osvajanje drugog ITF turnira u karijeri nakon što je osvojio Antalyju početkom godine.

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!