Nogomet

Lautaro: 'Messi i Otamendi su se ubili od truda, ovo je njihova pobjeda'

Mihaela Bradovski • srijeda, 14.10.2020.
Lautaro: 'Messi i Otamendi su se ubili od truda, ovo je njihova pobjeda'

Argentina je nakon 15 godina stigla do pobjede u La Pazu na jednom od najtežih gostovanja. Igranje na 3.600 metara nadmorske visine je problem, ali uspjela je preokretom doći do pobjede...

Mnogi velikani imali su velikih problema u La Pazu, igranje na 3.600 metara nadmorske visine na prorijeđenom zraku je velik problem i ne čudi što Argentina 15 godina nije ovdje pobijedila, a prije toga zadnji put je slavila još 1973. godine.

Noćas je odnijela pobjedu 2:1, Bolivija je povela, ali golom Joaquina Corree Argentina je došla do preokreta i pobjede.

"Naravno da je moguće pobijediti i na ovoj nadmorskoj visini. Razmišljali smo o tome što nam ovo znači zbog svega što se dogodilo prethodnih godina. Ne poričem da je ovdje teško igrati, potpuno drugačije je igrati u nizinskom dijelu, ali ovo je nova momčad, mlada momčad s iskusnim igračima poput Lea Messija i Nicolasa Otamendija. Danas su se obojica ubili i ovo je njihova pobjeda jer ako ste vidjeli Messija kako skače, igra glavom, trči, radi pritisak... O mnogim se stvarima već govorilo, ali mi smo usredotočeni na ono što moramo učiniti, a to je uvijek ići na pobjedu", kaže Lautaro Martinez.

Lautaro je bio strijelac pogotka za poravnanje na 1:1 u 45. minuti, a igru je napustio u 89. minuti kada je kao taktička zamjena ušao branič Lensa Facundo Medina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!