Nogomet

Jedan igrač Dinama pozitivan na koronavirus, ostali negativni

Mihaela Bradovski • utorak, 27.10.2020.
Jedan igrač Dinama pozitivan na koronavirus, ostali negativni
Foto: Pixsell

Na testiranju uoči puta za Moskvu, jedan od igrača Dinama bio je pozitivan na koronavirus te je smješten u samoizolaciju...

U ponedjeljak su kompletna momčad Dinama i stručni stožer testirani na koronavirus, a test je potvrdio kako je jedan od igrača pozitivan. S obzirom da nije bio posljednjih dana u dodiru s momčadi te nije bio u Šibeniku, ostali igrači i članovi stručnog stožera ne moraju u samoizolaciju.

U Dinamu se zasad dobro nose sa zarazom koronavirusom, bilo je vrlo malo pozitivnih slučajeva i zasad zaraza ne utječe na put Modrih u Europi, više je problema u HNL-u, ali zbog odgoda utakmica.

Modre sada čeka gostovanje u Moskvi kod CSKA, a nakon toga u sklopu desetog kola HT Prve lige u Kranjčevićevoj trebaju igrati protiv Lokomotive koja je u dva navrata ove sezone imala velikih problema sa zarazom, no polako se vraća i trebala bi već sutra odraditi zaostali dvoboj šestog kola protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!