Nogomet

Ozljeda Ćorluke u porazu Lokomotiva, Interu bod u Kijevu

Branimir Korać • utorak, 27.10.2020.
Ozljeda Ćorluke u porazu Lokomotiva, Interu bod u Kijevu

Odigrana su prva dva susreta drugog kola Lige prvaka. Bayern je u Moskvi slavio protiv Lokomotiva 2:1 dok su Šahtar i Inter odigrali bez pogodaka...

Lokomotiv - Bayern 1:2

Bayern je imao dosta problema u Moskvi protiv Lokomotiva, ali je ipak na kraju uzeo sva tri boda. Moskovljani su se odlično držali, bili su i oni opasni, no bodovi ipak odlaze u München.

Već u 13. minuti Bayern je stigao do vodstva zahvaljujući golu Leona Goretzke. Bila je to jednostavna akcija kakvu smo već viđali kada je Bayern u pitanju. Pavard se izvukao na desnu stranu kaznenog prostora, dobio je loptu i iz prve ju proslijedio prema golu gdje je na pravom mjestu bio Goretzka i glavom je ubacio u mrežu.

Do kraja prvog dijela Bayern je mogao i povećati prednost, ali pokušaj Comana završio je na vratnici. Inače, Lokomotiv je u završnici prvog poluvremena ostao bez Vedrana Ćorluke koji je zaradio ozljedu i u poluvremenu je ostao u svlačionici.

Lokomotiv se vratio u utakmicu u 70. minuti kada je Ze Luis povukao napad i na prvoj vratnici pronašao utrčalog Antona Mirančuka koji poravnava.

Nije se dugo čekalo na odgovor Bayerna, u 79. minuti do lopte na 18 metara dolazi Joshua Kimmich, odmah se okreće i puca te pogađa za 2:1.

Šahtar - Inter 0:0

Inter nije uspio uzeti sva tri boda u gostima kod Šahtara, ali nije bio daleko, imao je nekoliko sjajnih prilika, no realizacija nije bila dobra.

Dva puta u prvom dijelu tresao se okvir domaćeg gola, prvo je zaustavio Nicola Barellu, a zatim i Romelua Lukakua.

Na početku drugog dijela krasnu priliku nije iskoristio Lautaro Martinez nakon što je vratar odbio loptu poslije udarca Marcela Brozovića.

Ostalo je 0:0, Brozović je odradio cijelu utakmicu dok je Ivan Perišić ušao u 72. minuti.

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Lokomotiv Moskva1:2Bayern
Atlético Madrid3:2Salzburg
1Bayern 618:5+1316
2Atlético Madrid 67:8-19
3Salzburg 610:17-74
4Lokomotiv Moskva 65:10-53

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Lokomotiv Moskva1:2Bayern
Atlético Madrid3:2Salzburg
1Bayern 618:5+1316
2Atlético Madrid 67:8-19
3Salzburg 610:17-74
4Lokomotiv Moskva 65:10-53

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!