Nogomet

Dinamo bez ukupno devet igrača s Uefine liste, pozitivan i Krznar

Branimir Korać • srijeda, 04.11.2020.
Dinamo bez ukupno devet igrača s Uefine liste, pozitivan i Krznar
Foto: Pixsell

U Dinamu su na sto muka uoči dvoboja protiv Wolfsbergera u trećem kolu Europske lige. Klub je potvrdio kako je pozitivno čak devet igrača...

Iz Dinama su se oglasili oko pozitivnih testova na koronavirus i potvrili još lošijh vijesti. Ukupno je čak devet igrača pozitivno na koronavirus, a da se nalaze na Uefinoj listi i oni neće moći nastupiti.

Osim toga, pozitivan je i Damir Krznar koji je trebao zamijeniti Zorana Mamića stoga će debi na klupio imati Alen Peternac.

Nastavno na službeno testiranje uoči UEFA utakmice, GNK Dinamo obavještava javnost kako je kod petorice igrača prve momčadi ustanovljena prisutnost virusa COVID-19 te oni neće moći nastupiti u utakmici 3. kola Europa lige protiv austrijskog Wolfsbergera.

S četvoricom pozitivnih od ranije, GNK Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog COVID-19 virusa.

Nadalje, pozitivnim su se pokazali nalazi testiranja kod nekoliko članova stručnog stožera te će utakmicu s klupe voditi Alen Peternac, stoji u priopćenju.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!