Nogomet

Još jedan pozitivan test u hrvatskoj reprezentaciji, Brozović izoliran

Branimir Korać, hns.family • petak, 13.11.2020.
Još jedan pozitivan test u hrvatskoj reprezentaciji, Brozović izoliran

Na žalost ostvarile su se crne prognoze i još jedan hrvatski reprezentativac je pozitivan na koronavirus. Marcelo Brozović je zaražen, ali pozitivan test dobio je i jedan član šireg stožera...

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije zaprimila je tijekom večeri rezultate današnjeg, dodatnog testiranja na virus SARS-CoV-2.

Nakon pozitivnog nalaza na novi koronavirus reprezentativca Domagoja Vide u srijedu u Istanbulu, danas je u Stockholmu hrvatska reprezentacija obavila dodatno testiranje uoči utakmice sa Švedskom ove subote.

Rezultati testiranja pokazali su dva pozitivna nalaza, reprezentativcu Marcelu Brozoviću te jednom članu šireg stožera reprezentacije, kod kojeg je izgledno da se radi o pozitivnom nalazu uslijed stare infekcije (produljena pozitivnost). Obojica su odmah izolirani od drugih članova reprezentacije.

O pozitivnom testu obaviješten je Brozovićev Inter, kao i švedski epidemiolozi. Zbog poštivanja Uefinog Return to Play protokola, odnosno epidemioloških mjera za prevenciju širenja koronavirusa, nitko od ostalih članova reprezentacije ne treba u samoizolaciju.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!