Nogomet

Svaka utakmica noćna mora za Kloppa: Henderson također ozlijeđen

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.11.2020.
Svaka utakmica noćna mora za Kloppa: Henderson također ozlijeđen

Jürgen Klopp nije bio zadovoljan zdravstvenim stanjem svoje momčadi uoči ove reprezentativne stanke, a nakon nje osjećat će se kao u noćnoj mori...

Ozljeda Virgila van Dijka do kraja sezone sama po sebi predstavljala je težak udarac za momčad Jürgena Kloppa, općenito u obrani je bilo dosta problema, a nakon ove reprezentativne stanke, situacija je dramatično lošija.

Klopp je ostao bez Andrewa Robertsona, Joea Gomeza i Jordana Hendersona, a za prvu sljedeću utakmicu i bez Mohameda Salaha. Ako tu dodamo i često ozlijeđenog Joela Matipa te Trenta Alexander-Arnolda, jasno je koliki se problem stvorio i zašto se spominje čak i traženje nadoknade štete koja je za Redse nastala.

Henderson je zadnji "pao", u susretu protiv Belgije izdržao je 45 minuta te je na poluvremenu ostao u svlačionici. Isprva se činilo kako je riječ o taktičkoj zamjeni, međutim nije tako.

"Jordan je osjetio zatezanje u mišiću i osjetio je da ne može nastaviti. Vidjet ćemo kakva je situacija s njim kada se vratimo u Englesku", potvrdio je Southgate nakon susreta.

Protiv Leicestera osim njih neće biti ni Thiaga Alcantare i Alexa Oxlade-Chamberlaina, a ako ništa drugo, barem se vraća Fabinho. Bit će zanimljivo vidjeti kakav će sastav Klopp skrpati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!