Tenis

Koolhof i Mektić do druge pobjede u Londonu

Matej Kačan • utorak, 17.11.2020.
Koolhof i Mektić do druge pobjede u Londonu

Wesley Koolhof i Nikola Mektić nastavljaju s dobrim partijama na ATP finalsu u Londonu. Hrvatsko-nizozemski par je u skupini B svladao i Rajeeva Rama i Joeja Salisburyja...

Hrvatsko/nizozemski par Nikole Mektića i Wesleyja Koolhofa nastavlja sa sjajnim igrama na ATP Finalsu u Londonu i općenito ove godine. ektić i Koolhof su zauzeli prvo mjesto grupe B te su po svoj prilici osigurali polufinale.

Drugu pobjedu su ostvarili protiv Rajeeva Rama i Joeja Salisburyja. Trebalo je Mektiću i Koolhofu sat i pol igre za 2-0 pobjedu u setovima, a najveća se drama odvila u prvom setu koji je išao u tie-break.

Bili su bolji Mektić i Koolhof te su imali čak tri break lopte u prvom setu, ali je ipak svatko držao svoj servis pa se ušlo u trinaestu igru. Tamo Hrvat i Nizozemac dobro kreću, rade 4:2 i tu prednost i zadržavaju do kraja i 7:5 nakon tri set lopte.

Drugi set je bio potpuno jednosmjerna ulica. Ram i Salisbury su se gotovo odmah raspali i nisu osvojili niti gema, dok Mektić i Koolhof sa 6:0 za samo 27 minuta igre dolaze do drugog seta i pobjede te prvog mjesta u skupini.

ATP Finals London, 2. kolo parovi:
Ram/Salisbury - Koolhof/Mektić 6:7, 0:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!