Košarka

NBA objavila raspored: Predsezona od 11. do 19. prosinca, otvaraju Lakersi i Clippersi

Matej Kačan • subota, 28.11.2020.
NBA objavila raspored: Predsezona od 11. do 19. prosinca, otvaraju Lakersi i Clippersi

NBA je objavila raspored predsezonskih utakmica i sad je službeno da nas samo dva tjedna dijele od početka novih NBA uzbuđenja i utakmica...

NBA nastavlja sa svojim planom da nova sezona počne 22. prosinca, a shodno tome je objavljen i raspored predsezonskih utakmice. One će se igrati od 11. do 19. prosinca i svaka će momčad odigrati bar dvije utakmice.

Najveći broj utakmica koje jedna momčad može odigrati je četiri, a u slučaju dvije utakmice će svaka momčad odigrati jednu kod kuće i jednu u gostima. 11. prosinca u prvoj večeri donosi pet susreta, a najzanimljiviji je susret LA Lakersa i LA Clippersa.

Iznenađujuće ispadanje Clippersa u polufinalu Zapada u Orlandu nas je lišilo gradskog dvoboja u doigravanju, ali će zato novopečeni prvaci u pripreme za obranu svog naslova krenuti baš protiv gradskih rivala u svom Staples Centru.

Uz to, neki od najzanimljivijih susreta su Luka Dončić i Mavericksi protiv Giannisa i Bucksa 12. prosinca, a dan kasnije bi trebali po prvi put nakon godinu i pol dana vidjeti Kevina Duranta na terenu, u dresu Netsa protiv Wizardsa.

Toronto Raptorsi će privremeno igrati u Tampi na Floridi zbog epidemioloških mjera u Kanadi, a debi na Floridi imat će 18. prosinca protiv Miami Heata. Uz ovaj raspored, najavljeno je i objavljivanje rasporeda od 72 utakmice za regularnu sezonu, u što je uključen i plan o mogućnosti odgoda utakmica zbog koronavirusa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!