Košarka

NBA objavila: Prve večeri Netsi i Warriorsi te Lakersi i Clippersi

Matej Kačan • srijeda, 02.12.2020.
NBA objavila: Prve večeri Netsi i Warriorsi te Lakersi i Clippersi

NBA liga je objavila raspored prve večeri noe sezone te tradicionalni NBA Božić koji će uslijediti samo tri dana kasnije pa ćemo u prvih tjedan dana vidjeti mnogo velikih dvoboja...

NBA liga je objavila raspored prve večeri i utakmice koje će otvoriti sezonu 2020/21. U noći 22. prosinca ćemo gledati Brooklyn Netse i Golden State Warriorse te gradski derbi u Los Angelesu između Lakersa i Clippersa.

Tako nam već prva večer donosi prvi dvoboj Kevina Duranta sa svojom bivšom ekipom iz koje je otišao 2019. nakon poraza u finalu protiv Toronto Raptorsa te susret sa svojim bivšim suigračem Stephenom Curryjem.

Hrvatski NBA ljubitelji već prve večeri mogu gledati Ivicu Zupca na djelu protiv svoje bivše ekipe i aktualnih NBA prvaka Lakersa. Zanimljivo, ove dvije ekipe će tek dva tjedna ranije svojim međusobnim susretom otvoriti i predsezonu.

Osim prvog dana sezone, objavljen je i raspored za NBA Božić koji je tradicionalno dan kad se igraju najjače utakmice, a ove će sezone uslijediti samo tri dana nakon otvaranja. Na Božić će Lakersi na megdan Mavericksima Luke Dončića, dok će Clippersi igrati protiv Jokićevih Nuggetsa.

Netsi će odigrati divizijski dvoboj protiv Boston Celticsa, dok Warriorsi idu na Buckse i aktualnog MVP-a Giannisa. Peti susret Božića je ujedno i onaj koji će otvoriti program, a igraju prošlosezonski finalisti Miami Heat protiv New Orleans Pelicansa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!