Nogomet

Kutak za kladioničare: Real će se spasiti i izboriti osminu finala Lige prvaka

Branimir Korać • srijeda, 09.12.2020.
Kutak za kladioničare: Real će se spasiti i izboriti osminu finala Lige prvaka

Još jedan dan u znaku Lige prvaka. Madridski Real dočekuje Borussiju i mora slaviti, a pod imperativom su i Inter i Atletico kojem doduše igra i remi.

Real Madrid - Borussia (M)

Madridski Real je pred zidom, mora doći do pobjede kako bi nastavio natjecanje u Ligi prvaka. Nema dvojbe da ima kvalitetniju momčad od Borussije, ali u krizi je, ne briljira i treba mu velika i važna pobjeda kako bi se pokrenuo. Ovo bi bila sasvim dovoljno velika i važna, osigurala bi mu osminu finala. Borussiji je dovoljan i remi za prolaz. Inače, Realu se može dogoditi čak i da padne na zadnje mjesto i ne doživi sudbinu barem Manchester Uniteda i uhvati Europsku ligu. U svakom slučaju, ne smije kalkulirati i mora ići isključivo po pobjedu.

Prognoza: Pobjeda Reala

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Reala 1.80, neriješeno 3.80, pobjeda Borussije 5.50

Salzburg - Atletico

Madridski Atletico je u nezgodnoj situaciji i ne smije izgubiti u gostima kod Salzburga. Igra Austrijanaca trebala bi mu odgovarati, posebno u gostima. Ne treba očekivati da će se Salzburg zatvoriti i čekati na priliku, a to može otvoriti dosta prostora Madriđanima koji su posebno opasni u takvim situacijama. Ono što je dobro, polako se i kompletira i bit će još šireg i jačeg kadra nego što je to bilo u zadnjih mjesec dana.

Prognoza: Pobjeda Atletica

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Salzburga 3.50, neriješeno 3.60, pobjeda Atletica 2.30

Inter - Šahtar

Inter i Šahtar jako osciliraju u svojim nastupima, a sada se nalaze u međusobnom dvoboju za mjesto u Europi. Interu pobjeda i dalje ne garantira plasman u osminu finala Lige prvaka jer ovisi o Borussiji i Realu, ali mu garantira barem ostanak u Europi kroz Europsku ligu. Šahtar je ćudljiva momčad koja je gubila 4:0 i 6:0 od Borussije, ali i dva puta slavila protiv Reala. Inter je propustio veliku priliku u Kijevu gdje je morao slaviti, a s obzirom na izostanke i važnost utakmice te kvalitetu rostera, vjerujemo da će ovdje do pobjede i to bez drame u završnici.

Prognoza: Inter pobjeđuje s 2 ili više golova razlike

Koeficijenti (Supersport): Inter pobjeđuje s 2 ili više golova razlike 1.80, Inter ne pobjeđuje s 2 ili više golova razlike 1.80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!