Rukomet

Gislason: 'Napokon ćemo zaigrati, sretan sam, zbog toga smo ovdje'

Mihaela Bradovski • petak, 15.01.2021.
Gislason: 'Napokon ćemo zaigrati, sretan sam, zbog toga smo ovdje'
Foto: Pixsell

Njemačka ima idealan ždrijeb za ulazak u Svjetsko prvenstvo. Dva lagana protivnika s kojima igra samo pobjeda i ona će vrlo vjerojatno biti ostvarena...

Sve osim pobjede Njemačke u prva dva susreta Svjetskog prvenstva bilo bi prava senzacija. U prvom kolu Nijemci igraju protiv Urugvaja i teško je uopće pomisliti što bi se trebalo dogoditi da tu Njemačka ne dođe do pobjede.

"Moramo dobiti utakmicu protiv Urugvaja kao i drugu protiv Zelenortske Republika i iskoristiti je za poboljšanje naše igre te uigravanje taktičkih varijanti u obrani i napadu. Zaista sam sretan što ćemo napokon zaigrati. Zbog toga smo ovdje, u tome svi najviše uživamo", kaže Alfred Gislason.

Njemačkoj nedostaje poveći broj igrača, ali onaj čiji nastup nije bio pod upitnikom je Philipp Weber iz Leipziga.

"Bit će važno da vrlo malo griješimo u napadu i da nas ne impresionira njihova agresivna obrana. Ako sprovedemo naš plan, pobijedit ćemo."

I Nijemci su se bunili na način na koji se sve odvija u Egiptu. Sa sobom su poveli kuhara koji ne može za njih kuhati.

"Poveli smo kuhara, ali nema kako i gdje kuhati za nas. Žalili smo se na to nakon dolaska. Osim toga jedemo tamo gdje su sve momčadi u isto vrijeme, sve smo to drugačije zamislili i drugačije nam je obećano", kaže Gislason te dodaje: "Ova cijela rasprava o koroni visi nad Svjetskim prvenstvom i nadam se da će sve na kraju biti dobro."

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!