Rukomet

Rukomet na RTL-u: Hrvatska preko Angole ide do prve pobjede

Branimir Korać • nedjelja, 17.01.2021.
Rukomet na RTL-u: Hrvatska preko Angole ide do prve pobjede

Hrvatska je krenula u Svjetsko prvenstvo kiksom protiv Japana i sada to mora ispraviti. U drugom kolu igra protiv Angole i tu mora doći do pobjede...

Šok remijem protiv Japana je iza nas i nadamo se da je prošao. Hrvatski reprezentativci moraju taj susret što prije arhivirati i okrenuti se Angoli koja nije bezazlen protivnik iako je, naravno, Hrvatska svakako kvalitetnija.

Susret protiv Japana donio je višestruku štetu. Upisan je amo remi, momčad je uzdrmana, a još se ozlijedio i Luka Cindrić koji je već na putu za Barcelonu.

Hrvatska si ni u kojem slučaju ne smije dopustiti novi kiks, protiv Angole joj igra samo pobjeda. Svaki drugi ishod stvorio bi dodatne probleme i zadao značajan udarac ambicijama.

Prijenos ovog dvoboja od 18 sati pratite na RTL-u, a u uvodu susreta od 16:45 sati pratite emisiju Vrijeme je za rukomet. Drugi dio emisije na rasporedu je iza 22 sata, odmah nakon dvoboja Poljske i Španjolske.

Slika 1 od 1.

Poljaci i Španjolci upotpunit će rukometni dan na glavnom kanalu RTL-a, naime oni se sastaju u susretu drugog kola skupine B. Poljaci traže drugu pobjedu, a Španjolci prvu nakon remija s Brazilom. Taj susret pratite na RTL-u od 20:30 sati.

Istovremeno od 20:30 na RTLplayu možete pratiti dvoboj između Danske i DR Konga.

Program će i danas biti otvoren prijenosom na RTL 2 od 15:30, a tada se sastaju protivnici iz "hrvatske skupine" Katar i Japan.

Dovoljno je razloga da nedjelju provedete uz RTL-ove programe!

Raspored prijenosa:

15:30 Katar - Japan RTL 2

18:00 Angola - Hrvatska RTL

20:30 Poljska - Španjolska RTL
20:30 DR Kongo - Danska RTLplay

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!