Rukomet

Lokomotiva u oba susreta bolja od Čehinja za potvrdu statusa favorita

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.02.2021.
Lokomotiva u oba susreta bolja od Čehinja za potvrdu statusa favorita
Foto: Pixsell

Rukometašice zagrebačke Lokomotive u četvrtfinalu EHF Europskog kupa bila su bolje od praške Slavije, odnijele su pobjedu u oba susreta i idu u polufinale...

Odmah nakon ždrijeba rukometašice Lokomotive pogurnute su u poziciju favorita. František Urban skidao je teret s leđa svojih igrača tvrdeći kako je Lokomotiva kvalitetnija i bliže prolazi, no to ne znači da je u Zagreb doputovao po dva poraza i oproštaj od natjecanja. Imale su Čehinje ambicije, ali kvaliteta je bila na strani Lokomotive.

Već prva utakmica dosta toga je rekla, Lokosice su u subotu slavile s 30:25, a u nedjelju u Domu sportova II samo su potvrdile prolaz u polufinale. Upisale su još jednu pobjedu, ovaj put 31:27.

U subotnjem susretu Dora Kalaus zabila je sedam golova, a Stela Posavec pratila je sa šest dok je 24 sata kasnije Posavec briljirala s devet golova, Larissa Kalaus zabila je šest, a Andrea Šimara pet.

Lokosice su tako prve došle do polufinala natjecanja, a čeka ih zasigurno još teži protivnik u borbi za prolaz u finale.

FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!