Nogomet

Mamić: 'Obavili smo pola posla, pred nama je novih 90 minuta'

Jan Šneler • četvrtak, 18.02.2021.
Mamić: 'Obavili smo pola posla, pred nama je novih 90 minuta'
Foto: Pixsell

Nakon sjajno odrađenog nastupa u grupnoj fazi Europske lige, Dinamo je pobjedom u prvom susretu šesnaestine finala u Krasnodaru napravio veliki korak prema prolazu...

Dinamo nastavlja s odličnim nastupima u Europskoj ligi. U prvom kolu šesnaestine finala, Modri su na gostovanju kod vrlo neugodnog Krasnodara došli do vrlo vrijedne pobjede i s optimizmom mogu čekati uzvratni susret na Maksimiru.

"Čestitke momčadi na pobjedi, odigrali smo jako dobru utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Bili su jako neugodni i raznovrsni, ali smo to dobro pokrivali", rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Trener Dinama može biti iznimno zadovoljan igrom svoje momčadi. Premda su primili dva pogotka, igrači Dinama pokazali su veliku količinu želje i psihološke stabilnosti te se svaki put pobjednički vraćali. To je doista nešto što smo rijetko viđali od Modrih posljednjih godina.

"Iskoristili smo šanse, obavili smo pola posla i pred nama je novih 90 minuta, nadamo se ne i više, da završimo posao", dodao je Mamić.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!