Tenis

Škugor i Krajicek lako do četvrtfinala Cordobe

Matej Kačan • srijeda, 24.02.2021.
Škugor i Krajicek lako do četvrtfinala Cordobe
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Franko Škugor se u paru s Austinom Krajicekom plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Cordobi. Prvi nositelji su lako u prvom kolu svladali španjolsku kombinaciju...

Prvi nositelji u konkurenciji parova na ATP turniru u Cordobi Austin Krajicek i Franko Škugor u prvom su kolu opravdali svoj status favorita i nositelja. Hrvatski i američki tenisač su s lakih 2-0 u setovima u osmini finala svladali španjolski par Albert Ramos-Vinolas/Roberto Carballes Baena.

Španjolci su protiv Škugora i Krajiceka na terenu ostali tek sat i četiri minute i sve je bilo gotovo vrlo glatko i brzo. Već u prvom gemu Škugor i Krajicek rade probleme na protivničkom servisu i Španjolci spašavaju break loptu za 1:0, ali pri 1:1 nema takvog raspleta.

Hrvat i Amerikanac oduzimaju servis dva puta u nizu, za 2:1 i 4:1 te prvi set lako privode kraju za 6:2 u samo 28 minuta. Drugi set trajao je tek osam minuta više, a Škugor i Krajicek su iskoristili drugu break loptu pri 2:2. Do kraja su svi držali svoj servis vrlo sigurno i prvi nositelji koriste treću meč loptu za 6:4 i pobjedu.

Među osam najboljih će Škugor i Krajicek svog protivnika saznati nakon meča Coria/Dellien protiv Matosa i Rodriguesa.

ATP Cordoba, prvo kolo parova:
A. Krajicek/F. Škugor (1) - R. Carballes Baena/A. Ramos 6:2, 6:4

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!