Nogomet

Mamić: 'Dobili smo jakog i atraktivnog protivnika, veselimo se toj utakmici'

Branimir Korać • petak, 26.02.2021.
Mamić: 'Dobili smo jakog i atraktivnog protivnika, veselimo se toj utakmici'
Foto: Pixsell

Dinamo će u osmini finala Europske lige igrati protiv Tottenhama. Čeka ga jako težak posao, ali njemu će prionuti sa zadovoljstvom ...

Zoran Mamić može biti zadovoljan atraktivnosti protivnika kojeg je Dinamo izvukao, čeka ga elitna momčad koja se nada dalekpom prolasku u Europskoj ligi.

"Dobili smo jakog i atraktivnog protivnika, veselimo se toj utakmici. Još ne znamo situaciji oko domaćinstava zbog stanja u Engleskoj, ali vidjet ćemo što će biti. Poznajemo Tottenham, možda ga još nemamo detaljno izanaliziranog, ali to je klub koji igra u Premier ligi i imamo ga često priliku gledati."

Na drugoj strani stajat će mu Jose Mourinho.

"Ako nije najveće, onda je među tri najveća svjetska trenerska imena, privilegija je imati ga na drugoj strani, ali niti igram ja niti igra on, a ja vjerujem u svoje dečke da možemo pružiti dobru igru. Neće biti lako."

"Ne bih se usudio komentirati Mourinha, on je preveliki trener. Naravno da nije sve jednostavno složiti, svi klubovi u Premier ligi ulažu enorman novac i sigurno se radi o velikom treneru."

Mamić dodaje kako njegovi igrači neće biti uplašeni i impresionirani već će se željeti pokazati u najboljem svjetlu.

"Mi ovo vidimo kao nagradu za sve što smo ove sezone napravili. Veselimo se svakoj utakmici i svakom izazovu, želimo uživati i pružiti što bolju igru."

"Imamo dobro izbalansiranu ekipu, dobru kemiju u momčadi, želja nam je da ostanemo zdravi i pružimo što bolji otpor i ostvarimo dobar rezultat."

"Ova momčad nije impresionirana nikim."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!