Košarka

Mršić zadržan u bolnici: 'Nalazi su uredni, slijedi mi dva do tri tjedna odmora'

Matej Kačan • srijeda, 03.03.2021.
Mršić zadržan u bolnici: 'Nalazi su uredni, slijedi mi dva do tri tjedna odmora'
Foto: Pixsell

Trener Zadra i izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić je otkrio kako je zadržan u bolnici nakon što mu se zdravlje u ponedjeljak pogoršalo, ali da su svi nalazi i pretrage uredni...

I dalje traje borba trenera Zadra Veljka Mršića s posljedicama koronavirusa. Mršić je za vikend vodio dva susreta, onaj protiv Partizana i protiv Zaboka, a baš je protiv Partizana na konferenciji za medije nakon susreta na pitanje o zdravlju odgovorio kako je svakim danom sve bolje.

No, u ponedjeljak se stanje pogoršalo i klub je objavio kako trener neće voditi ekipu na gostovanju u Šibeniku te da se na prvo mjesto klupe vraća Ivan Perinčić. Zadar je slavio u Šibeniku, ali Mršića neće biti ni na turneji u Crnoj Gori i sljedećim utakmicama jer mu slijedi pauza od nekoliko tjedana.

" U ponedjeljak u ranim jutarnjim satima osjetio sam jaku bol u prsima i pozlilo mi je, međutim, brzo sam došao k sebi i odmah nazvao našeg fizioterapeuta Mladena Babića, požalio mu se i on me je odmah odvezao na OHB prijem u zadarsku bolnicu, odakle sam premješten na Odjel za kardiologiju gdje mi rade sve potrebne liječničke pretrage. Između ostalog i koronarografiju! U ovom trenutku se osjećam puno bolje, pa vjerujem da će i dalje sve ići u tomu smjeru, jer prema onome što mi je rečeno koronarne arterije nisu začepljene" kazao je Mršić za Slobodnu Dalmaciju.

Stigli su i nalazi svih ostalih post-Covid pretraga, kako je to nazvao klub u priopćenju, a i oni su stigli uredni pa treneru Zadra preostaje samo mirovanje i nada da će s vremenom posljedice nestati.

"Mogu još dodati kako su nalazi uredni, nadam se da ću u srijedu na kućnu njegu, ono što je gotovo pa sigurno, slijedi mi dva do tri tjedna odmora. Doista, nije vrijeme za bilo kakvo neodgovorno ponašanje, moram prihvatiti stanje kakvo jeste, jer evo nakon što sam mislio kako je koronavirus iza mene, po drugi put sam morao potražiti liječničku skrb. Zato ću još jednom ponoviti baš kao na Božić, dan nakon što sam“završio na kisiku: 'Covid-19 nije šala kako neki misle'", zaključio je trener Zadra.

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!