Tenis

Krajicek i Škugor sigurno do polufinala u Buenos Airesu

Matej Kačan • četvrtak, 04.03.2021.
Krajicek i Škugor sigurno do polufinala u Buenos Airesu
Foto: Pixsell

Austin Krajicek i Franko Škugor uspješno su odradili i obveze u drugom kolu ATP turnira u Buenos Airesu te su se lako plasirali u polufinale...

Nakon što su ispali u drugom kolu turnira u Cordobi, Austin Krajicek i Franko Škugor na drugom su argentinskom turniru otišli barem korak dalje. Hrvatsko/američka kombinacija je vrlo sigurno u dva seta svladala domaći par Francisco Cerundolo/Federico Coria.

Susret je trajao tek nešto preko sat vremena, a Argentinci su otpor pružili tek u prvom setu kad su izgubljen servis za 2:1 uspjeli odmah vratiti, ali Krajicek i Škugor rade novi break te odlaze na 5:3 te prvi set završavaju sa 6:4.

U drugom setu nije bilo nikakvih problema, Hrvat i Amerikanac su osvojili pet gemova u nizu i poveli s 5:1, a onda su imali i prvu meč loptu na servisu Argentinaca. Nju nisu iskoristili, ali su na svom servisu vrlo lako došli do 6:2 i pobjede.

Krajicek i Škugor su i prvo nositelji turnira, a u polufinalu će igrati protiv boljih iz dvoboja Behar/Escobar i Marach/Martinez.

ATP Buenos Aires, drugo kolo parova:
A. Krajicek/F. Škugor (1) - F. Coria/F. Cerundolo 6:4, 6:2

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!