Tenis

Mektić i Pavić zaustavljeni u finalu turnira u Dubaiju

Branimir Korać • subota, 20.03.2021.
Mektić i Pavić zaustavljeni u finalu turnira u Dubaiju

Nikola Mektić i Mate Pavić nisu uspjeli osvojiti turnir u Dubaiju. U finalu su ih svladali Juan Sebastian Cabal i Robert Farah...

Nikola Mektić i Mate Pavić ostali su bez titule na turniru u Dubaiju. U finalnom dvoboju čekali su ih Juan Sebastian Cabal i Robert Farah koji su slavili kroz tie-breakove.

Odlučivale su nijanse, a u oba tie-breaka hrvatska kombinacija nije imala previše šanse.

U prvom setu nije bilo breakova iako su Mektić i Pavić već u prvom gemu imali dvije break lopte, nisu ih iskoristili i set je otišao u tie-break. Cabal i Farah dobili su ga čak sa 7:0.

Nije dobro krenulo u drugom setu. Cabal i Farah poveli su s 3:1, ali Mektić i Pavić uspjeli su se vratiti i izjednačiti. Imali su Mektić i Pavić set loptu kod 6:5, niti nju nisu iskoristili te je ponovno odlučivala 13. igra. Još jednom loš nastup hrvatskog para u tom dijelu, Cabal i Farah kreću s 5:0 i to nije bilo lako stići. Uzeli su Mektić i Pavić četiri poena zaredom, ali nisu se potpuno vratili.

Bez obzira na ovaj poraz, još jedan vrlo dobar turnir je iza Mektića i Pavića koji su definitivno jedan od najopasnijih parova današnjice.

Dubai, finale:
Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Kolumbija/Kolumbija, 1) - Nikola Mektić/Mate Pavić (Hrvatska/Hrvatska, 2) 7:6(0), 7:6(4)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!