Košarka

Jovanović: 'Poslije dugo vremena nemamo problema s ozljedama i bit ćemo kompletni'

Branimir Korać • četvrtak, 25.03.2021.
Jovanović: 'Poslije dugo vremena nemamo problema s ozljedama i bit ćemo kompletni'
Foto: Pixsell

Košarkaši Cibone u petak od 17 sati u svojoj dvorani dočekuju Cedevitu Olimpiju. Bit će to težak i izazovan dvoboj za momčad koju vodi Vlado Jovanović...

Cibona dočekuje Cedevitu Olimpiju, svjesna kako je čeka teška utakmica. Trener Cibosa Vladimir Jovanović najavljuje da će se njegovi igrači boriti, a nakon dugo vremena ima sve igrače na raspolaganju.

"Još jedna u nizu teških utakmica protiv favorita, ovog puta na domaćem terenu. Trenirali smo dobro i dobro smo se spremili. Znamo da su oni odlična ekipa s odličnim trenerom. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i da na kraju budemo zadovoljni rezultatom. Poslije dugo vremena nemamo problema s ozljedama i bit ćemo kompletni", najavio je za Ciboninu stranicu trener Vladimir Jovanović.

Darko Planinić neće imati nimalo lagan zadatak pod oba obruča.

"Ekipa Cedevite je neugodan protivnik što su pokazali ove sezone predstavama u ABA ligi i Eurokupu. Stoga mi moramo biti maksimalno koncentrirani u obrani i efikasni u napadu da bi se mogli nadati nekom pozitivnom rezultatu iz te utakmice. Dobro radimo ovaj tjedan i mislim da uz ove uvjete koje sam naveo, možemo pružiti dobru utakmicu", rekao je centar Vukova.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!