Košarka

Euroliga suspendirala Lasa zbog svađe sa sucima

Branimir Korać • srijeda, 31.03.2021.
Euroliga suspendirala Lasa zbog svađe sa sucima

Trener madridskog Reala Pablo Laso suspendiran je na jednu utakmicu zbog svađe sa sucima nakon što je isključen tijekom dvoboja protiv Anadolu Efesa...

Madridski Real ove sezone ne briljira u Euroligi, ima olakotnu okolnost što nije imao sreće s izostancima, ali da se očekivalo više - očekivalo se.

Sada je u situaciji da dva kola prije kraja regularnog dijela "opasno visi" i nije siguran sudionik četvrtfinala Eurolige.

Jučer je u sklopu 32. kola ugostio Anadolu Efes, nadao se boljem nastupu i pobjedi, ali nije se mogao nositi s Turcima, posebno u drugom poluvremenu koje je Efes visoko dobio s čak 67:41.

U tom susretu ostao je i bez Waltera Tavaresa koji je zaradio ozljedu kuka, a da stvar bude još gora, u sljedećem kolu neće imati niti Pabla Lasa na klupi.

Laso je isključen u završnici susreta nakon što je dobio drugu tehničku pogrešku, nije se mirio sa sudačkim odlukama i nakon isključenja ostao je na parketu prigovarajući sucima i dalje.

Madriđani su trenutno osmi na ljestvici i do zadnjeg kola borit će se za prolaz, a u 33. kolu bez prvog trenera dočekat će Olympiakos.

FOTO: Srđan Ilić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!