Nogomet

Pochettino: 'Igračima treba čestitati na žrtvi, ali imamo još 90 minuta'

Matej Kačan • četvrtak, 08.04.2021.
Pochettino: 'Igračima treba čestitati na žrtvi, ali imamo još 90 minuta'

Trener PSG-a Mauricio Pochettino bio je zadovoljan igrom svoje ekipe u pobjedi protiv Bayerna, ali želi da igra u uzvratu bude bolja nego protiv Barcelone...

PSG je u četvrtfinalu Lige prvaka obavio jako dobar posao u gostima kod Bayerna te u Pariz nosi 3:2 prednost uz mnogo golova u gostima, ali Mauricio Pochettino upozorava da posao nije gotov iako je sretan igrom i pobjedom.

"Sretan sam rezultatom, sa stavom ekipe koja se našla u teškim situacijama protiv najbolje ekipe u Europi. Moramo čestitati igračima na njihovoj žrtvi. Pokušavamo ponavljati ovakve izvedbe."

Pochettino je krenuo bez klasičnog napadača, ali je klasa igrača prema naprijed bila prevelika i to se u završnici nije osjetilo.

"Kad pobijedite, onda je uvijek lakše objasniti svoje odluke, svi mislite da se donijeli pravu odluku. Zasluga ide igračima, oni su protagonisti i njihovu kvalitetu moramo naglasiti. večeras smo napravili mnogo žrtava, ali još imamo 90 minuta igre. Rezultat u prvom susretu je povoljan, ali će uzvrat biti vrlo težak."

PSG je i protiv Barcelone u osmini finala nakon prve utakmice imao jako dobar rezultat da bi na kraju drhtao za prolaz u uzvratu.

"Rezultat je potpuno drukčiji u odnosu na onaj protiv Barcelone, prednost je najmanja moguća. Nadamo se da će igra u uzvratu biti bolja nego protiv Barcelone, to je naša želja", kazao je Pochettino.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!