Nogomet

Kimmich: 'Vjerujem da ćemo proći dalje jer smo bolja momčad'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 12.04.2021.
Kimmich: 'Vjerujem da ćemo proći dalje jer smo bolja momčad'

Bayern u utorak gostuje u Parizu u uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka. Prvi susret u Münchenu završio je pobjedom Parižana 3:2, ali Bavarci i dalje vjeruju u prolaz...

Težak posao imao je Bayern u četvrtfinalu Lige prvaka protiv PSG-a. Izgubio je prvu utakmicu u Münchenu 3:2 i sada u uzvratu u Parizu mora doći do pobjede i to vjerojatno uvjerljive.

Bez obzira na to, u Bayernu smatraju kako mogu do prolaza što potvrđuje i Joshua Kimmich.

"Vjerujem da ćemo proći dalje jer smo bolja momčad. Bili smo bolji i u prvoj utakmici, ali to se na žalost nije vidjelo na rezultatu. Bez obzira na sve vjerujem da možemo okrenuti stvari na svoju stranu. Mentalitet će biti vrlo važan, ali i završnica. Već smo okazali da imamo pobjednički mentalitet, ali sada moramo biti i efikasniji", kaže Kimmich.

Najveća opasnost prijetit će od Neymara i Kyliana Mbappea, u to su u Bayernu svjesni.

"U prvoj utakmici zaprijetili su tri puta i tri puta su zabili. Osim toga, ne sjećam se da su imali nekih prilika. Mi smo imali puno više loptu u nogama i bili smo puno opasniji, imali smo više prilika, ali nismo ih iskoristili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!