Ostali sportovi

Nakon finala Prvenstva Hrvatske, veliki dvoboj ponovno u polufinalu Kupa

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 24.04.2021.
Nakon finala Prvenstva Hrvatske, veliki dvoboj ponovno u polufinalu Kupa

Vikend nakon velikog finala Prvenstva Hrvatske, u kojem je Nada svladala Mladost i vratila pobjednički pehar u svoje ruke, iste se momčadi susreću u polufinalu Kupa Hrvatske.

Unatoč prošlotjednoj pobjedi Splićana u odličnoj utakmici dostojnoj finala, malo tko će sa sigurnošću predvidjeti kup rezultat. Nada je nakon osvajanja Prvenstva motivirana Mladostašima uzeti još jedan naslov, dok će Zagrepčani, kao aktualni osvajači svih preostalih titula, na domaćem terenu biti tvrd orah novim prvacima.

Pobjednik ovog dvoboja favorit je i u finalnoj utakmici, tako da će sve oči u subotu u 14 sati biti uprte u igralište na Savi.

Sat vremena kasnije, kod susjeda na Rudešu, u drugoj polufinalnoj utakmici gostuje Sinj. Sinjani su uvijek neugodni protivnici, dok je Zagrebu, koji zbog pandemije koronavirusa nije nastupao u Prvenstvu Hrvatske, ovo prva utakmica nakon dužeg perioda te je teško predvidjeti njihovu formu.

S Prvenstvom Hrvatske ovog vikenda startaju i žene, koje će u prvi turnir odraditi u Sinju od 14:30 sati. Na natjecanju, uz domaćine RK Sinj, sudjeluju i Zagreb, Mladost i Nada.

FOTO: Berislav Rožman

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!