Ostali sportovi

Varaždin sredinom svibnja domaćin završnice stolnoteniskog Europskog kupa

HINA, Mihaela Bradovski • utorak, 27.04.2021.
Varaždin sredinom svibnja domaćin završnice stolnoteniskog Europskog kupa

U varaždinskoj će Areni od 12. do 15. svibnja biti održano finalno klupsko muško stolnotenisko natjecanje Europski kup. Riječ je o europskom stolnoteniskom kup natjecanju u kojem će sudjelovati 13 muških klubova iz 11 zemalja uključujući i hrvatsku ekipu Marinkolor iz Dubrovnika, a favoriti natjecanja su klubovi Post Muhlhausen iz Njemačke, AS Pontoise Cergy iz Francuske i Top Spin Messina iz Italije.

Četverodnevno natjecanje sastoji se od grupne faze gdje će 13 ekipa ždrijebom biti podijeljeno u četiri skupine, a iz svake će skupine po dva prvoplasirana kluba ući u četvrtfinale, objavio je u utorak Varaždinski STK STARR.

Varaždinski STK STARR je koristeći "bubble sistem organizaciju" pokazao sposobnost vrhunske organizacije stolnoteniskih natjecanja čak i u ovim, zbog pandemije, posebno teškim vremenima.

Natjecatelji i njihova pratnja bit će smješteni u trima hotelima – Castellumu u Čakovcu te u Park Boutiqueu i hotelu Istra – Sveti Nikola u Varaždinu, čime će u tjednu trajanja natjecanja biti ostvareno 400 noćenja, a time i dodatno pomoći turističkoj djelatnosti Varaždina i Čakovca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!