Nogomet

Na otvaranju Eura sudi Nizozemac koji je razbjesnio Portugalce

Mihaela Bradovski • srijeda, 09.06.2021.
Na otvaranju Eura sudi Nizozemac koji je razbjesnio Portugalce

UEFA je objavila imena sudaca koji će suditi prvu utakmicu ovogodišnjeg Europskog prvenstva u nogometu. Susret između Turske i Italije u Rimu sude Nizozemci...

Još uvijek se jako dobro sjećamo očaja Cristiana Ronalda i bijesa Portugalac nakon što nizozemski suci nisu priznali gol Cristiana Ronalda iako je lopta u Beogradu prešla gol liniju. Portugalci vjeruju da bi slavili u tom susretu, ovako je završilo 2:2.

Nakon susreta sudac Danny Makkelie ispričavao se Portugalcima, vidio je na snimci što se dogodilo i shvatio je da je pogriješio. Ispričao s naknadno i javno, a portugalski izbornik Fernando Santos prihvatio je ispriku.

Makkelie je dobio tu čast da sudi na otvaranju Europskog prvenstva u petak od 21 sat kada u Rimu na Olimpicu igraju Italija i Turska.

Pomagat će mu Hessel Steegstra i Jan de Vries, a Stephanie Frappart je četvrta sutkinja. Na VAR-u je Nizozemac Kevin Blom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!