Nogomet

Rossi: 'Nedostajalo je fokusa u posljednjih 20 minuta'

Matej Kačan • utorak, 15.06.2021.
Rossi: 'Nedostajalo je fokusa u posljednjih 20 minuta'

Mađari su na domaćem terenu doživjeli poraz koji je mnogima slomio srca jer su tri gola pala u posljednjih deset minuta, a izbornik Marco Rossi smatra da je 3:0 nerealno...

Mađarski izbornik Marco Rossi s pravom je bio nezadovoljan rezultatom. Njegova je momčad dugo odolijevala Portugalu, čak je i zabila pogodak koji je poništen, da bi na kraju izgubila s uvjerljivih, ali i nerealnih 3:0.

"Razočaran sam rezultatom. Ta razlika od tri gola nije ogledalo utakmice. Velika je nesreća što smo u 84. minuti primili gol kakav smo primili. No, to tako bude kad se branimo duboko."

Mađari su imali sjajnu priliku da uzmu bod ili sva tri na početku Eura i iznenade sve, ali se sad moraju vaditi na Njemačkoj i Francuskoj. Ipak, ne gubi se nada.

"Imamo još dvije utakmice i moramo gledati unaprijed, a ne unatrag. Dečkima sam na poluvremenu rekao da budemo hrabriji, da napadamo kako bi imali više prilika. U ovakvim utakmicama i slučajevima, morate igrati vrlo precizno. U posljednjih 20 minuta možda nismo imali dovoljno fokusa", ocijenio je Talijan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!