Nogomet

Ronaldo: 'Rekord je dobar, ali najbolji bi bio osvojiti Euro dva puta zaredom'

Matej Kačan • utorak, 15.06.2021.
Ronaldo: 'Rekord je dobar, ali najbolji bi bio osvojiti Euro dva puta zaredom'

Dvostruki strijelac u pobjedi Portugala, Cristiano Ronaldo se osvrnuo na dva gola s kojima je ispisao povijest, ali je i naglasio koji je pravi cilj...

U pobjedi Portugala nad Mađarskom, u povijest se po tko zna koji put upisao Cristiano Ronaldo. Portugalski je napadač nastupio na svom petom Euru po čemu je postavio rekord, a rekord je postavio i s dva pogotka za dva i 3:0.

Tim se golovima odvojio na vječnoj ljestvici strijelaca od Michela Platinija s kojim je dosad dijelio vrh s po devet golova. Ronaldo je sad na 11 i ima perspektivu da se još odvoji. No, Portugalcu je na umu nešto drugo:

"Važno je bilo pobijediti. Bila je to teška utakmica protiv protivnika koji se jako dobro branio, ali postigli smo tri gola i vrlo sam zahvalan momčadi što mi je pomogla da postignem dva gola i oborim rekord. Taj rekord je dobar, ali za mene bi najbolji rekord bio dva puta zaredom osvojiti Euro. Bilo je bitno započeti turnir na ovaj način. Sada moramo samo nastaviti, razmišljati o sljedećem meču i pobijediti", poručio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!