Nogomet

Bale: 'Da ste nam na početku ponudili četiri boda, odgrizli bi vam ruku'

Matej Kačan • srijeda, 16.06.2021.
Bale: 'Da ste nam na početku ponudili četiri boda, odgrizli bi vam ruku'

Wales je ostvario veliku pobjedu koja je vrlo vrijedna za ambicije plasmana u osminu finala, a dvostruki asistent i igrač utakmice Gareth Bale bio je jako zadovoljan...

Velški kapetan Gareth Bale bio je oduševljen pobjedom nad Turskom kojom je Wales vjerojatno osigurao nokaut fazu. Bale je dosta promašivao, ali se iskupio za sve s dvije asistencije za oba pogotka.

"Oduševljen sam pobjedom. Borili smo se, naporno radili. Da, promašio sam penal, ali mislim da sam pokazao dobar karakter i nastavio sam. Taj drugi gol je bio samo šlag na tortu. Ramsey je ušao u prostor nekoliko puta, dobro smo bili povezani. Bilo je važno danas ostvariti pobjedu."

Izgledna je nova osmina finala, druga na drugom nastupu Walesa na Eurima.

"Svi bi htjeli misliti da je četiri boda dovoljno, morat ćemo pričekati i vidjeti. Da ste nam na početku ponudili četiri boda, odgrizli bi vam ruku za to."

U Bakuu je Turska imala praktički domaći teren, ali je bilo i navijača Walesa pa je atmosfera bila jako dobra.

Igranje bez navijača je teško, ali su danas bili sjajni. Znam da je većina bila turska, ali su i Velšani bili fantastični, oni vam daju adrenalin. Željeli bi zahvaliti i navijačima kod kuće koji, siguran sam, navijaju u domovini", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!