Nogomet

Günes: 'Stigli smo na EURO s velikim snovima, ovo nije dobro'

Matej Kačan • srijeda, 16.06.2021.
Günes: 'Stigli smo na EURO s velikim snovima, ovo nije dobro'

Nakon poraza od Walesa, drugog na Euru, turske su nade svedene na minimum što se tiče plasmana u osminu finala. Turski izbornik nije zadovoljan tim raspletom...

Turski izbornik Senol Günes stigao je sa svojom ekipom na EURO uz velike ambicije, očekivao se prolazak skupine uz spoj mladosti i iskustva. No, nakon dva poraza se Turska polako oprašta od svojih nada u prolazak jer su one svedene na teoriju.

"Iz dvije utakmice smo izašli s nula bodova, to nije dobro za nas. Stigli smo ovdje s velikim snovima. No, sad smo uz nešto potpuno drugačije po igri i rezultatu."

Turska opet nije igrala dobro, krenula je jako loše nakon poraza od Italije i dok se sabrala, već je gubila i bila je u teškoj situaciji.

"Krenuli smo loše, ali smo se onda skupili i priključili utakmici. Počeli smo pronalaziti svoje pozicije, ali smmo neočekivano primili gol. To je utjecalo na nas. U drugom poluvremenu smo ipak previše gubili loptu", kazao je Günes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!