Nogomet

Šilhavy: 'I dalje smatram da je Hrvatska drugi favorit naše skupine'

Mihaela Bradovski • petak, 18.06.2021.
Šilhavy: 'I dalje smatram da je Hrvatska drugi favorit naše skupine'

Izbornik Češke Jaroslav Šilhavy uoči dvoboja protiv Hrvatske ističe kako je Hrvatska i dalje ispred Češke statusom favorita u ovoj skupini...

Češka je dobro otvborila nastup u skupini Europskog prvenstva, u prvom kolu obračunala se sa Škotskom i slavila s 2:0. Pobjedom u dvoboju protiv Hrvatske, ima priliku osigurati mjesto u nokaut fazi.

"Naš cilj je i dalje isti, želimo se kvalificirati u osminu finala. Možda će nam biti dovoljan jedan bod u preostala dva susreta, ali ne želimo igrati na bod. Hrvatska je viceprvak svijeta s vrhunskim individualcima iu velikih klubova. Ako želimo uspjeti, trebamo još jednu vrhunsku predstavu, to je jedini način da dođemo do pobjede", kaže Jaroslav Šilhavy.

Bez obzira što Hrvatska nije uspjela doći do boda protiv Engleske, Šilhavy je i dalje vidi kao glavnog favorita skupine uz Engleze.

"Hrvatska ima igrače koji vole zadrćžati loptu i graditi napad iz svoje zadnje linije. Ako imaju dobar dan, onda su jako težak protivnik. I dalje smatram da je Hrvatska drugi favorit skupine, a mi smo iza nje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!