Nogomet

Lovren: 'Pa ne mogu skakati kao svijeća', Vlašić: 'Česi su bili agresivniji'

Matej Kačan • petak, 18.06.2021.
Lovren: 'Pa ne mogu skakati kao svijeća', Vlašić: 'Česi su bili agresivniji'
Foto: Pixsell

Susret Hrvatske i Češke komentirali su i Nikola Vlašić, koji je utakmicu počeo s klupe, te Dejan Lovren koji je skrivio kazneni udarac za 1:0...

Nikola Vlašić prvo je poluvrijeme mogao gledati s klupe pa je imao dobar pogled na razdoblje igre u kojem je Hrvatska bila loša. Mogao je zato ocijeniti loše stvari sa strane, a dobro drugo poluvrijeme doživjeti na terenu.

"Prvo poluvrijeme je bilo loše, nismo bili na nivou. Gol smo dobili iz dvojbenog penala, ali bolje nismo ni zaslužili u prvom dijelu. U nastavku smo se digli, ali se utakmica nakon gola malo i razvodnila, imali gol i prilike, ali imali su ih i oni. Česi su mi izgledali agresivniji od nas, kao da su išli 200 na sat. Svaka utakmica je teška, pa tako i ona koja nas čeka iduća, protiv Škotske. Moramo je pobijediti", kazao je.

Nakon njega je svoju riječ dao i krivacza kazneni udarac Dejan Lovren koji ne smatra da je penal bio, a također je iskreno kazao da reprezentacija ne izgleda kako bi trebala.

"Ne znam kako sam drugačije mogao skočiti i držati ruke prilikom skoka, nego onako kako sam napravio protiv Schicka. Osim toga, ja njega uopće nisam vidio. Uostalom, kako da skačem, kao svijeća, ruku uz tijelo? To je nemoguće. Neke stvari ne štimaju. Nije svemu kraj, ima još jedna utakmica i ja vjerujem u ovu ekipu. Navijačima poručujem da ćemo protiv Škotske dati više od ovoga. Nemamo se šta lagati. Mi smo u nekim situacijama poluaktivni umjesto da ih stisnemo. U prvih deset minuta imali su ne znam koliko centaršuteva. Ne znam zašto smo im to dopustili", kazao je.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!