Nogomet

Müller: 'Ozljeda me neće spriječiti da zaigram'

HINA, Matej Kačan • subota, 26.06.2021.
Müller: 'Ozljeda me neće spriječiti da zaigram'

Iskusni njemački ofenzivni veznjak Thomas Müller poručio je da će igrati u osmini finala protiv Engleske unatoč ozljedi koljena koja ga muči...

Igrač njemačke nogometne reprezentacije Thomas Müller (31) izjavio je da će unatoč ozljedi koljena igrati u osmini finala Eura protiv Engleske u utorak na Wembleyju.

"Nisam imao nikakvih problema na današnjem treningu. Ozljeda koljena me neće spriječiti da zaigram. Imam dovoljno iskustava i znam kako se nositi s time. Siguran sam da u utorak neće biti problema", izjavio je nogometaš Bayerna, koji je u grupnoj fazi Eura protiv Francuske i Portugala odigrao cijelu utakmicu, u 3. kolu protiv Mađarske ušao je u igru u 67. minuti.

Thomas Müller i vratar Manuel Neuer jedini su igrači, kad su u pitanju obje reprezentacije, koji su prije 11 godina igrali u osmini finala SP 2010 kada je Njemačka dobila Englesku s 4:1, a Müller je zabio dva gola na tom susretu.

"Utakmica koja nas čeka u utorak nema nikakve veze s onim što se dogodilo prije 11 godina, jedino što me za nju vežu lijepa sjećanja", dodao je Müller.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!