Nogomet

Modrić: 'Imali smo dvije prilike u produžetku, ali nažalost nismo uspjeli zabiti'

Jan Šneler • ponedjeljak, 28.06.2021.
Modrić: 'Imali smo dvije prilike u produžetku, ali nažalost nismo uspjeli zabiti'

U svojoj možda posljednjoj utakmici za hrvatsku reprezentaciju, Luka Modrić žestoko se borio, trudio, ali nažalost kao kapetan nije uspio odvesti Hrvatsku do četvrtfinala Eura...

Kapetan Hrvatske Luka Modrić pretrčao je silne kilometre protiv Španjolske, imao 88% točnih dodavanja i odigrao malo više od 121 minute. Još jedna dobra predstava hrvatskog kapetana, ali nažalost nije s Vatrenima upisao novo slavlje i plasman među osam najboljih.

"Poveli smo rano iz jednog sretnog pogotka, ali nakon toga oni su bili bolja momčad. Preduboko smo stajali i dozvolili im da preuzmu kontrolu nad igrom. Kada smo se ipak odlučili napasti, igrali smo bolje i kreirali šanse iz kojih smo i došli do izjednačenja", rekao je Modrić nakon utakmice.

Hrvatska je doista izgledala goropadno na kraju susreta i početkom produžetaka. Veliku priliku, praktički priliku susreta imao je Andrej Kramarić i da je to zabio, pitanje je kako bi se razvio susret.

"Pokazali smo karakter i na početku produžetka imali ih na konopcima. Imali smo dvije prilike, ali nažalost nismo uspjeli zabiti. Kasnije se utakmica okrenula i više nismo imali snage za novi povratak", dodao je kapetan Hrvatske.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!