Nogomet

Mbappe se ispričao preko Instagrama: 'Žao mi je, htio sam pomoći'

HINA, Matej Kačan • utorak, 29.06.2021.
Mbappe se ispričao preko Instagrama: 'Žao mi je, htio sam pomoći'

Ponajbolji francuski nogometaš Kylian Mbappe ispričao se javnosti i navijačima nakon promašaja s bijele točke koji je izbacio Francusku s Eura...

Nakon što je na sebe preuzeo odgovornost ključnog, petog penala za Francusku u raspucavanju protiv Švicarske u osmini finala Eura, Kylian Mbappe je isti promašio te je tako zaključio svoj blijed nastup na Euru gdje nije zabio niti jedan gol.

Ponajbolji svjetski igrač tako je ispao tragičar Francuske koja nije uspjela u naumu da dođe do trećeg finala na velikim natjecanjima u nizu ili da objedini europsku i svjetsku titulu. Mbappe se kasnije javio preko svog Instagrama uz ispriku. Rekao da je Francuska bila "nevjerojatno tužna" nakon ispadanja s turnira i da će ga njegov promašaj noćima držati budnim.

"Žao mi je zbog ovoga. Htio sam pomoći momčadi, ali nisam uspio. Bit će teško spavati nakon ovoga, ali nažalost to su usponi i padovi ovog sporta koji toliko volim."

"Najvažnije će biti ponovno se vratiti jači za buduće izazove. Čestitke i sretno švicarskoj momčadi", završio je Mbappe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!