Nogomet

Sterling: 'Intenzitet kojim igramo mogu pratiti rijetke momčadi'

Jan Šneler • utorak, 29.06.2021.
Sterling: 'Intenzitet kojim igramo mogu pratiti rijetke momčadi'

Pobjedom protiv Njemačke (2:0), Engleska je uspješno prošla osminu finala i sada joj put do finala izgleda jako lijepo...

Na svom mitskom Wembleyju, Engleska je uspješno prošla prvu prepreku u nokaut fazi. Premda to nije bilo tako lepršavo napadački, Engleska je potpuno nadigrala Njemačku, odsjekla njihove najbolje napadače i na kraju zasluženo slavila.

"Znali smo da moramo dati sve od sebe protiv jedne jako dobre momčadi i mislim da smo u tome uspjeli. Intenzitet kojim igramo ne može jako puno momčadi pratiti. Dvojac u veznom redu (Rice i Phillips) odradio je strašan posao", rekao je strijelac prvog pogotka Raheem Sterling.

Sterling je nahvalio dvojac u veznoj liniji koji je kontrolirao tijek igre, a upravo jedan od njih potvrdio je kako Englezi više ne djeluju pretjerano bahato i skromno najavljuju nove susrete.

"Puno ljudi nas je otpisalo nakon utakmica u grupi, ali sada smo pokazali da su bili u krivu. Ne želimo se uobraziti, čeka nas velika utakmica u Rimu. Moram reći da nisam bio dio bolje svlačionice, svi se držimo zajedno", dodao je za BBC Declan Rice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!