Nogomet

Kroos: 'Igrali smo dobro do prvog gola, razočaran sam'

Jan Šneler • utorak, 29.06.2021.
Kroos: 'Igrali smo dobro do prvog gola, razočaran sam'

Njemačka natjecanje na Europskom prvenstvu završava već nakon osmine finala, a prema prikazanom na ovom turniru, njemački nogometaši nisu mogli ni očekivati puno bolji rezultat...

Premda Engleska nije briljirala u dosadašnjem dijelu turnira, protiv Njemačka je pokazala bolju i kvalitetniju igru te zasluženo prošla u četvrtfinale Eura. Njemačka je bila dosta troma, nedostajalo je kreacije i kvalitetne završnice.

"Gorak je okus nakon poraza. Nedostajala nam je završnica. Igrali smo dobro do prvog gola, ali onda se sve promijenilo. Razočaran sam ispadanjem u osmini finala", rekao je nakon susreta Toni Kroos.

Ponajbolji pojedinac u sastavu Elfa, mladi veznjak Chelseaja Kai Havertz bio je jednako razočaran iako svjestan kako je Engleska bila bolja.

"Mislim da smo bili ravnopravni u prvom poluvremenu. Engleska ima jako dobru momčad, ali kada ispadnete u osmini finala, naravno da ste razočarani", dodao je utučeni Havertz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!