Nogomet

Schickov gol Škotskoj proglašen pogotkom Eura, Modrić treći

Matej Kačan • srijeda, 14.07.2021.
Schickov gol Škotskoj proglašen pogotkom Eura, Modrić treći

Objavljen je pobjednik glasanja za najbolji pogodak minulog Eura, a nagradu je očekivano ponio pogodak Patricka Schicka Škotskoj skoro s centra...

Glasači na društvenim mrežama i stranicama Uefe odabrali su najbolji pogodak minulog Eura, a s preko 800 tisuća glasova nagradu je očekivano ponio Patrick Schick. Češki je napadač najbolji gol prvenstva zabio Škotskoj.

Česi su već vodili s 1:0, a onda je Leverkusenov napadač odapeo loptu gotovo s centra i savršenim lobom je ona završila u mreži Davida Marshalla koji je izašao s crte u susretu prvog kola "hrvatske" skupine D.

Jadni Škoti postali su žrtve dva od tri najljepša pogotka jer je na trećem mjestu onaj udarac vanjskom Luke Modrića koji je u trećem kolu donio Hrvatskoj 2:1 vodstvo. Na drugom mjestu je krasan udarac Paula Pogbe protiv Švicarske u osmini finala.

Nominirani su još bili i Lorenzo Insigne protiv Belgije, Kevin De Bruyne protiv Danske, drugi zgoditak Cristiana Ronalda u susretu s Mađarskom, pogodak Álvara Morate protiv Italije, Mikkela Damsgaarda protiv Engleske, Andrija Jarmolenka u susretu s Nizozemskom i Federica Chiese u ogledu sa Španjolcima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!