Tenis

Norrie iz petog pokušaja traži prvu titulu na ATP Touru

Mihaela Bradovski • subota, 24.07.2021.
Norrie iz petog pokušaja traži prvu titulu na ATP Touru

Poznati su finalisti turnira u Los Cabosu. U borbi za titulu naći će se prvi nositelj Cameron Norrie i Brandon Nakashima...

Prvi nositelj ATP turnira u Los Cabosu, Britanac Cameron Norrie, prošao je u finale pobjedom protiv trećeg nositelja, Amerikanca Taylora Fritza.

Bio je to neočekivano lagan posao za Britanca, Fritz nije odigrao na očekivanoj razini i vrlo brzo oprostio se od ambicija za ulazak u finale. Prvi njihov ovogodišnji međusobni dvoboj bio je posve drugačiji i u njemu je Fritz slavio u tri seta u drugom kolu turnira u Miamiju.

Norrie je tako izborio peto ATP finale u karijeri i to već četvrto ove godine. Zanimljivo, još uvijek nema nijednu titulu.

Ovdje će mu na putu do titule stajati Amerikanac Brandon Nakashima koji igra svoj najbolji turnir u dosadašnjem dijelu karijere. Nakashima je u polufinalu u dva seta eliminirao Johna Isnera.

Nakashima je dosad imao tek dva plasmana u finale Challengera i oba je osvojio. Jedan od dva ove zone, onaj u Quimperu gdje je sa 6:3, 6:4 svladao Zapatu Mirallesa.

ATP Los Cabos, polufinale:
Cameron Norrie (Velika Britanija, 1) - Taylor Fritz (SAD, 3) 6:3, 6:1
Brandon Nakashima (SAD) - John Isner (SAD, 2) 7:5, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!