Ostali sportovi

Prazna Hrvatska ipak smogla snage za pobjedu nad Crnogorcima

Matej Kačan • petak, 06.08.2021.
Prazna Hrvatska ipak smogla snage za pobjedu nad Crnogorcima

Vaterpolisti Hrvatske su usprkos umoru i ispražnjenosti smogli snage svladati Crnu Goru u razigravanju od petog do osmog mjesta te su izborili susret za peto mjesto...

Iako se Ivica Tucak nakon četvrtfinalnog poraza od Mađarske požalio na sustav natjecanja u kojem se treba igrati od petog do osmog mjesta, hrvatski su vaterpolisti nakon takvog emotivnog i fizičkog pražnjenja ipak smogli snage.

Suparnik na početku tog razigravanja bila je Crna Gora, a Hrvatska je slavila i osigurala je najmanje šesto mjesto na Igrama. Završilo je 12:10 za Hrvatsku koja je prednost izgradila u prvom poluvremenu.

Prvi i jedini gol u prvoj četvrtini djelo je Vukičevića iz kontre, a golom Loren Fatovića Hrvatska je povela s dva gola razlike koje će i održavati praktički do kraja. Igralo se kroz drugu i treću dionicu gol na gol.

Hrvatska je krenula s dva gola Vukičevića i Mara Jokovića u četvrtu i podigla razliku na 11:7, ali će do kraja Crnogorci ipak smanjiti na 12:10 i tih dva razlike koji su se provlačili kroz cijeli susret.

Vukičević je Hrvatsku vodio s tri gola, po dva su dodali Fatović, Joković, Luka Lončar i Josip Vrlić. Kod Crne Gore je tri zabio Aleksandar Ivović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!