Nogomet

Vlašić se pridružio redu hrvatskih asistenata

HINA, Matej Kačan • subota, 14.08.2021.
Vlašić se pridružio redu hrvatskih asistenata

Jako dobar dan za hrvatske nogometaše diljem Europe po pitanju asistencija je nastavio i Nikola Vlašić koji je asistirao za jedan pogodak u 3:1 pobjedi svog CSKA protiv Rostova...

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić bio je asistent za prvi pogodak moskovskog CSKA u 3:1 (2:0) gostujućoj pobjedi protiv Rostova u susretu četvrtog kola ruskog prvenstva. Vlašićev ubačaj iz kuta u 8. minuti u mrežu domaćih poslao je slovenski igrač Jaka Bijol. Vlašić je igrao za CSKA do 68. minute, dok je Kristijan Bistrović ostao na klupi "armejaca" koji su sada sedmi na ljestvici sa šest bodova, dok je Rostov 14. s jednim bodom.

Nikola Moro odigrao je prvo poluvrijeme za moskovski Dinamo koji je na gostovanju kod Ahmata u Groznom izgubio sa 1:2 (0:2). Treći Dinamo tako je ostao na devet bodova, koliko imaju i vodeći Zenit te Rubin koji će svoje susrete četvrtog kola igrati u nedjelju, dok je Ahmat osmi sa šest bodova.

Hrvatski veznjak Filip Mrzljak odigrao je 79 minuta u pobjedi svoje Ufe protiv Nižnjeg iz Novgoroda, dok je Danijel Miškić u minimalnom porazu Urala od Spartaka odigrao svih 90 minuta.

Ruska Premier liga, 4. kolo:
Nižnji Novgorod - Ufa 1:2
Spartak Moskva - Ural 1:0
Ahmat Grozni - Dinamo Moskva 2:1
Rostov - CSKA Moskva 1:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!