Tenis

Dodig i Krajicek uspješni u prvom kolu Winston Salema

Matej Kačan • srijeda, 25.08.2021.
Dodig i Krajicek uspješni u prvom kolu Winston Salema
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner u parovima Austin Krajicek plasirali su se u drugo kolo turnira u američkom Winston Salemu. Oni su u dva seta bili bolji od kombinacije Monroe/Withrow...

Američki tenisači Nicholas Monroe i Jackson Withrow koji su u Winston Salem stigli s pozivnicom u paru ipak nisu bili dovoljno zahtjevan zadatak da Ivanu Dodigu i Austinu Krajiceku zadaju probleme.

Hrvatski srebrni olimpijac u paru i njegov partner plasirali su se u drugo kolo ovog turnira koji uglavnom služi kao priprema za US Open, a za prvu pobjedu je Dodigu i Krajiceku trebalo nešto više od sat i pol.

Sve je bilo gotovo u dva seta, a Amerikanci su najveći otpor pružili u prvom setu kad nitko nije gubio servis, već se otišlo u tie-break gdje su ipak Dodig i Krajicek otišli na 4:2, pa na 6:3 i uzeli prvi set.

U drugom je za pobjedu dovoljan bio break u trećoj igri za 2:1, što je i obranjeno za 3:1 te zadržano do 6:4 i kraja. U drugom kolu će suparnici Dodiga i Krajiceka biti kombinacija Daniell/Demoliner.

ATP Winston Salem, prvo kolo parova:
I. Dodig/A. Krajicek - N. Monroe/J. Withrow (WC) 7:6, 6:4

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!