Rukomet

Tamše: 'Ozljede Markušića i Barišić-Jamana su na žalost ozbiljne'

Mihaela Bradovski • petak, 03.09.2021.
Tamše: 'Ozljede Markušića i Barišić-Jamana su na žalost ozbiljne'
Foto: Pixsell

Rukometaši Nexea rutinski su odradili posao protiv poljskog Tarnowa. Slavio je u oba susreta i Branko Tamše može biti zadovoljan početkom europskog puta. Potpuno zadovoljstvo kvare mu ozljede važnih igrača...

Fantastično prvo poluvrijeme i dosta lošije drugo u prvom susretu protiv Tarnowa pa kadrovski problemi uoči uzvrata. Našičani su ostali bez oba srednja vanjska i u drugom susretu moralo se improvizirati.

"Treba reći i nekoliko lijepih stvari o Tarnowu, ekipa su koja ima tri Japanca, dvojica su nedavno igrala na Olimpijskim igrama, imaju Šveđanina na golu, mlada su i poletna ekipa koja zuna igrati jako dobro što su pokazali u drugomk poluvremenu prve utakmice. No treba reći kako smo mi tu odigrali nestvarno prvo poluvrijeme, sve je bilo savršeno. Uoči druge utakmice ostali smo bez Barišić-Jamana i Markušića i doslovno ujutro smo s Moslavcem dogovorili što i kako ćemo. Reagirao je sjajno, pametno, mirno. Utakmica je bila dobra, igrao se lijep i brz rukomet. Prošli smo Poljake i sada čekamo ždrijeb."

Dobar posao u oba susreta odradili su i vratari Nexea.

"Čestitam i njima i treneru golmana koji s njima jako dobro radi, a ako se igra dobra obrana, onda je lakše i golmanima. U igri jedan na jedan bili su stvarno dobro, nadam se da će ostati u ovakvoj formi i dalje."

Što se tiče Markušića i Barišića Jamana, prognoze nisu dobre.

"Ozljede su na žalost ozbiljne tako da ćemo vidjeti što ćemo napraviti."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!