Košarka

Sesar nakon pobjede: 'Odigrali smo dobru utakmicu bez mogućnosti opširne pripreme'

Matej Kačan • srijeda, 29.09.2021.
Sesar nakon pobjede: 'Odigrali smo dobru utakmicu bez mogućnosti opširne pripreme'

Trener Gorice Josip Sesar prokomentirao je premijernu pobjedu svoje ekipe u Alpe Adria Cupu, i to protiv slovačkog prvaka Spišskija...

Košarkaši Gorice uspješno su krenuli u svoju prvu sezonu u Alpe Adria Cupu. Gorica se priključila ovom međunarodnom natjecanju od ove sezone i krenula je pobjedom nad slovačkim prvakom Spišski Rytierijem.

Gorica je slavila s uvjerljivih 93:69, a vrlo zadovoljan učinjenim bio je trener Josip Sesar.

"Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, nismo imali puno saznanja i njihovih utakmica kako bi napravili opširniju pripremu. Tijekom utakmice smo tražili njihove nedostatke i sve smo ih dobro iskoristili. U zadnjoj četvrtini se igralo s velikim brojem poena. Mogu biti zadovoljan i čestitam dečkima na pobjedi", sažet je bio Sesar.

Bek Gorice Mate Kalajžić također je zadovoljan učinjenim u prvom međunarodnom ispitu.

"Prva međunarodna utakmica, ušli smo sporije na početku, ali smo vidjeli da možemo igrati sa njima kao i sa svima u hrvatskom prvenstvu. Nadam se da ćemo ovako odigrati i u sljedećim utakmicama."

Trener slovačkog prvaka Štefan Svitek nije imao druge nego čestitati Gorici na prikazanoj igri i uvjerljivoj pobjedi.

"Čestitam domaćoj ekipi, koja nam je pokazala kako se igra moderna i brza košarka. Nismo igrali dobro, osim prve četvrtine i kraja utakmice, kad je već sve bilo odlučeno. Moramo se vratiti nakon ovog poraza i naučiti na greškama kako bi u budućnosti igrali bolje."

FOTO: Nenad Mudrinić/KK Gorica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!