Ostali sportovi

Hrvatski stolnotenisači nakon velike borbe svladali i Italiju

Mihaela Bradovski • srijeda, 29.09.2021.
Hrvatski stolnotenisači nakon velike borbe svladali i Italiju

Hrvatska muška stolnoteniska reprezentacija upisala je pobjedu u drugom kolu grupne faze Europskog prvenstva. Protivnik je bila Italija, a Hrvatska je slavila s 3:2...

Nakon pobjede u prvom kolu protiv Mađarske, hrvatski stolnotenisači bili su bolji i od Italije. Talijane su svladali s 3:2 i tako ostali u igri za prvo mjesto u skupini o čemu će odlučivati posljednje kolo i dvoboj protiv Češke.

Bilo je vrlo teško, a Hrvatska je plesala po rubu poraza.

U prvom meču Andrej Gaćina bio je bolji od Recha Daldossa kako se i očekivalo nakon ćega je Tomislav Pucar izgubio od vrlo neugodnog Stoyanova s glatkih 3:0.

U trećem meču Kojić je nakon velike borbe i pet setova poražen od Muttija i Italija je došla na pobjedu do trećeg poena.

Stoyanov je u četvrti meč ušao sjajno i dobio prva dva seta protiv Gaćine, činilo se da Hrvatska ide prema porazu, ali Gaćina se nije predavao i napravio je preokret te donio Hrvatskoj drugi bod.

U odlučujućem petom meču Pucar je u tri seta svladao Recha Daldossa i Hrvatska je odnijela pobjedu.

U zadnjem kolu Hrvatsku očekuje dvoboj protiv Češke koja također ima omjer 2-0 i upravo taj dvoboj odlučit će o prvom mjestu u skupini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!