Nogomet

Petković: 'Jako dobra utakmica Dinama'; Ivanušec: 'Zasluženo smo pobijedili'

Jan Šneler • četvrtak, 30.09.2021.
Petković: 'Jako dobra utakmica Dinama'; Ivanušec: 'Zasluženo smo pobijedili'
Foto: Pixsell

Veliku pobjedu ostvario je Dinamo u Belgiji svladavši Genk s 3:0, a strijelci na današnjem susretu Luka Ivanušec i Bruno Petković složni su kako su Modri slavili zasluženo...

Blijeda partija protiv West Hama i poraz od 0:2 nije unio nervozu u redove Dinama koji je sjajno odradio gostovanje kod Genka svladavši ga s 3:0. Belgijski sastav ušao je u utakmicu kao favorit, ali dojam nakon susreta je da je Dinamo kvalitetnija momčad.

"Bila je ovo teška utakmica, pritisnuli su nas u dijelu prvog poluvremena, ali smo izdržali i zasluženo pobijedili. Imali smo stativu, imali su i oni, tako da je bilo i sreće, ali u nogometu je sreća potrebna", rekao je strijelac vodećeg pogotka Luka Ivanušec.

Dvostruki strijelac Bruno Petković nije bio na razini na kojoj smo ga navikli gledati, ali njegovo mirno i pomalo drsko izvođenje kaznenih udaraca donijelo je Dinamu mirnoću. S dva precizna udarca s bijele točke, Petković je matirao Genk.

"Jako dobra utakmica Dinama, naročito u drugom dijelu kada smo im dali malo prostora. Silan pritisak bio je na nama i drago mi je da smo odigrali ovakvu utakmicu. Pokazali smo da smo najbolji kad je najvažnije", dodao je Petković.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!