Košarka

Katić skroman u teškom porazu Dijona

Matej Kačan • ponedjeljak, 01.11.2021.
Katić skroman u teškom porazu Dijona

Hrvatski košarkaš Toni Katić igrao je, ali se nije proslavio u porazu svog Dijona koji je gostovao kod Unicaje te je završio s visokih 29 poena minusa...

Košarkaši Dijona upisali su drugi poraz u skupini C FIBA Lige prvaka, ovaj put vrlo težak. U Malagi je s uvjerljivih 83:54 bolja bila Unicaja koja je i dalje samostalno na vrhu tablice s tri pobjede.

Dijon je nakon prvih deset minuta imao pola koša prednosti, ali je drugu i treću četvrtinu odigrao očajno, imao je tek po sedam poena u svakoj dionici i Unicaja je prije posljednjih deset minuta odjurila na 26 razlike.

Ni četvrta četvrtina nije donijela približavanje Francuza, štoviše je Unicaja otišla do konačnih plus 29 i treće pobjede. Dijon je na 1-2 omjeru, a slijede Lavrio (1-1) i Nižnji (0-2) koji svoj susret igraju u utorak.

Dario Brizuela vodio je Španjolce sa 16 poena, dok je 15 dodao Axel Bouteille. Sek Henry ubacio je 15 kod Dijona, a nastupio je i Toni Katić.

Hrvatski je organizator igre odigrao 21 i pol minutu te je iz igre gađao 2/5 za četiri poena te po dva skoka i asistencije.

FIBA Liga prvaka, treće kolo:
Unicaja - Dijon 83:54

FOTO: Mornar/Media Pro

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!