Tenis

Mektić i Pavić Masters Finals otvaraju protiv Krawietza i Tecaua

HINA, Matej Kačan • subota, 13.11.2021.
Mektić i Pavić Masters Finals otvaraju protiv Krawietza i Tecaua

Mate Pavić i Nikola Mektić kao prvi par svijeta nastupaju na Masters Finalsu u Torinu, a za suparnike u prvom kolu imat će njemačko-rumunjsku kombinaciju Krawietz/Tecau...

Hrvatskim tenisačima Nikoli Mektiću i Mati Paviću, prvom paru svijeta i olimpijskim pobjednicima iz Tokija, pripala je čast otvoriti ovogodišnji ATP Masters Finals koji u nedjelju počinje u Torinu.

Prema rasporedu digravanja susreta, prvog dana turnira Mektić i Pavić će od 11:30 sati u prvom dvoboju Zelene skupine igrati protiv Nijemca Kevina Krawietza i Rumunja Horije Tecaua.

Nakon njih na teren će u prvom dvoboju pojedinačnog dijela natjecanja prošlogodišnji pobjednik Rus Daniil Medvjedev i debitant, Poljak Hubert Hurkacz u susretu Crvene skupine.

U večernjem dijelu programa od 18:30 sati će treći hrvatski predstavnik Ivan Dodig sa Slovakom Filipom Polašekom odmjeriti snage protiv Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa, dok će program prvoga dana zaključiti Nijemac Alexander Zverev i Talijan Matteo Berrettini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!